emailing email nieuwsbrief

Emailing MODULE

Het is soms best wel een gedoe om een nette e-mailnieuwsbrief te maken. Maar dat is niet het geval wanneer je gebruik maakt van de Emailing Module van Lizzit. Deze werkt heel gebruiksvriendelijk door onze drag & drop editor en biedt uitstekende rapportages en statistieken. En om ervoor te zorgen dat je meteen aan de slag kunt maken wij alvast een template in je eigen huisstijl. Gewoon omdat het kan.

Oh ja, wat ook fijn is, al jouw bestanden zijn opgeslagen in een beveiligd datacentrum in Nederland en wanneer je vragen hebt kun je ons gewoon bellen en helpen we je. So easy

In een handomdraai je emailing in je eigen huisstijl!

Met de Emailing Module van Lizzit maak je niet alleen heel eenvoudig je eigen nieuwsbrief maar heb je ook volledig inzage in door wie en hoe jouw nieuwsbrief gelezen is.

  • Wij maken alvast een template in jouw eigen huisstijl
  • Daarnaast krijg je ook nog eens kosteloos standaard templates die je eventueel zelf kunt aanpassen
  • Met onze ‘drag&drop’ editor kun je je inhoud en afbeeldingen makkelijk in je nieuwsbrief slepen en wijzigen
  • Met onze responsive emailing wordt deze perfect op je desktop, telefoon en tablet weergegeven
  • Door onze duidelijke rapportages heb je op elk moment inzage in door wie en hoe je e-mailing is gelezen
  • Het gericht mailen naar specifieke doelgroepen is heel eenvoudig doordat je eigen adressen kunt importeren en beheren.
  • Je kunt emailing van Lizzit eenvoudig koppelen aan je website
  • Hierdoor worden bijvoorbeeld je nieuwsbrief abonnees direct toegevoegd aan je mailinglijst
  • Wil je zelf een landingspagina maken en deze delen via social media? Super eenvoudig want je gebruikt hiervoor dezelfde editor als waarmee je je emailing opmaakt
  • De hosting vindt plaats in een beveiligd datacentrum in Nederland dus AVG-proof

Hoe weet je of jouw emailing gelezen wordt?

Dit weet je doordat je precies kunt zien wie je nieuwsbrief geopend heeft en wat het klikgedrag is geweest. Je kunt je volgende nieuwsbrief hier vervolgens op aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw sturen van een belangrijke emailing aan klanten die jouw eerdere emailing niet geopend hebben of die niet op die belangrijke link hebben geklikt. Dit bepaalt het uiteindelijke succes van je emailing.

Koppeling met je eigen systeem

Hieronder nog wat technische details over mogelijke koppelingen tussen Lizzit en andere systemen. Neem gerust contact met ons op voor uitleg of meer informatie.

De Emailing Module van Lizzit heeft een API (Application Programming Interface) die ervoor zorgt dat onze software kan communiceren met jouw database, CRM systeem of webshop.

Daarnaast hebben we verschillende add-ons waarmee we jouw eigen systeem kunnen integreren zodat je bijvoorbeeld je klantgegevens kunt synchroniseren met onze Emailing Module (denk hierbij aan Magento, WordPress, Prestashop, Lightspeed, AFAS software, Exact Online, Microsoft Dynamics, Teamleader, CAS crm).

Webhook

Ook kan onze Emailing Module met een zogenaamde ‘webhook’ jouw eigen systeem op de hoogte brengen van een specifieke actie. Dus bijvoorbeeld als iemand zich uitschrijft kun je instellen dat Lizzit jouw systeem hiervan een melding geeft zodat jouw eigen CRM pakket op de hoogte is van de actie.

Zapier

Zapier is een bekend platform dat aangesloten apps en systemen met elkaar laat communiceren. Lizzit heeft een Zapier koppeling. Heeft jouw systeem ook een Zapier koppeling? Dan kunnen deze twee systemen met elkaar communiceren en kunnen we maar liefst integreren met meer dan 750 apps.

Neem gerust contact op wanneer je hier meer over wilt weten!

Werken met Lizzit: makkelijk, professioneel & bespaart kosten

Contact of Demo?

Wil je meer weten over Lizzit? Of wil je graag een demo? Stuur ons dan direct een bericht.

Begin te typen en druk Enter om te zoeken