moduleexternetoegang

Externe Beeldbank

Waar zijn die beelden van de Open Dag die de fotograaf voor je heeft gemaakt en hoe verspreid je je persbericht?

Hiervoor gebruik je de Externe Toegang Module van Lizzit. Het is een afgeschermd deel van de Beeldbank Module waarmee je gemakkelijk beelden en bestanden met anderen deelt. Vanaf nu zet jullie fotograaf zijn beelden in de Externe Toegang Module. Jij krijgt een seintje, je kunt ze op je gemak bekijken en eventueel toevoegen aan de Beeldbank van Lizzit.

Hetzelfde kun je doen wanneer je een persbericht met foto’s wilt verspreiden. Je zet ze in de Externe Toegang Module en jouw perslijst heeft toegang tot jouw bericht en beelden.

Veilig en overzichtelijk. Vanaf nu zijn gedeelde bestanden altijd te vinden op die bekende plek; de Externe Toegang Module. No stress!

 

Bestanden delen, so easy we love it!

Met de Externe Toegang Module deel je beelden en bestanden gemakkelijk & veilig met anderen, zoals fotografen en journalisten.

  • Afgeschermd deel binnen de Beeldbank Module
  • Deel bestanden veilig met anderen binnen en buiten jouw organisatie, bijvoorbeeld je fotograaf of de pers
  • Ideaal voor het uploaden en downloaden van beelden
  • Ontvang automatisch bericht bij nieuwe uploads
  • Voeg de mooiste beelden direct toe aan de Beeldbank van Lizzit

Gecontroleerd meekijken

Met wie je beelden precies deelt, bepaal jij. Collega’s, pers, fotografen en/of leveranciers hoeven zich alleen maar eenmalig aan te melden bij jouw Lizzit-portaal. Keur je de aanmelding goed, dan krijgen ze toegang tot hun eigen deel van jouw externe beeldbank en kunnen ze daar beelden uploaden en downloaden.

Koppeling met de Beeldbank Module

Natuurlijk kun je beelden gemakkelijk verplaatsen vanuit de Externe Beeldbank naar je eigen beeldbank en ze vervolgens voorzien van categorieën, tags of certificaten. En zijn er nieuwe beelden aan de externe beeldbank toegevoegd of geraadpleegd? Dan stuurt Lizzit je een melding. Ben jij ook weer op de hoogte!

Werken met Lizzit: makkelijk, professioneel & bespaart kosten

Contact of Demo?

Wil je meer weten over Lizzit? Of wil je graag een demo? Stuur ons dan direct een bericht.

Begin te typen en druk Enter om te zoeken