modulepdfplus

PDF Plus

Je brochures staan netjes op je website, maar hoe zorg je ervoor dat deze verrassend en actueel blijven? Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus waarom niet met een filmpje, de aandacht vestigen op die mooie aanbieding of op de Open Dag die er binnenkort aankomt?

Met de PDF Plus Module van Lizzit kan dit heel eenvoudig. Je voegt in een paar simpele stappen informatie toe aan je bestanden op je website. Of het nu een video is, een link, een tekstje, een afbeelding. Het kan allemaal.

Zo zorg je ervoor dat je, precies op het juiste moment, in een handomdraai je informatie op je website actueel houdt. Relaxed toch?

Bestaande PDF, altijd actueel. Hoe?

Met de PDF Plus Module van Lizzit voeg je in een paar simpele stappen extra informatie toe aan de bestanden die op je website staan. Zo hou je je informatie actueel en verrassend!

  • PDF-bestanden online aanpassen
  • Voeg snel extra tekst, links, afbeeldingen of video’s toe
  • Wijzig gemakkelijk & snel je bestanden op je website
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Handig voor o.a. flyers, folders en brochures

PDF wijzigen in een handomdraai

Met Lizzit’s PDF Plus Module kun je jouw (online) PDF’s gemakkelijk actueel houden. Je kunt op elk moment informatie toevoegen, en weer wijzigen, en verwijderen, terwijl het originele bestand in-tact blijft. Het scheelt niet alleen veel tijd en geld, maar je website blijft ook veel interessanter voor de lezer. Ideaal voor online flyers, folders, brochures, nieuwsbrieven.  Noem maar op. So easy, we love it!

Werken met Lizzit: makkelijk, professioneel & bespaart kosten

Contact of Demo?

Wil je meer weten over Lizzit? Of wil je graag een demo? Stuur ons dan direct een bericht.

Begin te typen en druk Enter om te zoeken