Voor wie is Lizzit?

Steeds meer organisaties ontdekken Lizzit. Gebruikers ervaren elke dag opnieuw hoe makkelijk en handig Lizzit werkt. De digitale werkbank bespaart ze niet alleen een hoop werk, maar waarborgt ook de huisstijl zodat de communicatie er altijd tiptop in orde uitziet.

Lizzit is geschikt voor verschillende branches, zoals:

  • zorg

  • onderwijs

  • overheid

  • bedrijfsleven

Lizzit voor de Zorg

De zorg houdt meer tijd over

“Lizzit helpt ons om tijd te besparen. Dat komt goed uit, want die tijd kunnen we wel beter gebruiken. Ik hoef nu niet meer eindeloos te zoeken in de hele organisatie naar een bestand van twee jaar geleden. Met Lizzit hebben we alles overzichtelijk bij elkaar.”

Christel Ietswaart
Zorggroep Groningen

Lizzit voor het Onderwijs

Het onderwijs deelt eenvoudiger kennis

“Uitingen op maat maken, dat is de kracht van Lizzit. We hebben een stramien laten maken van onze nieuwsbrief voor de ouders van onze leerlingen. Daar kunnen we zelf foto’s en teksten in plakken. Dat gaat naar de drukker en een paar dagen later ligt het op de mat. En voor een poster voor een Open Dag draai ik mijn hand ook niet meer om.”

Michiel Commandeur
Alfa College

Lizzit voor de Overheid

Overheden verbeteren de communicatie

“Als gemeente kunnen we nu professioneler communiceren. Vooral als het snel moet. Niet meer een geprint briefje bij de balie, maar een poster in de huisstijl. Niet meer een mailtje, maar een digitale nieuwsbrief. Een wereld van verschil. Tegelijk kunnen we geld besparen, want we hebben nu een veel beter overzicht van onze voorraden.”

Sandra Lambers
Gemeente Groningen WSR

Lizzit voor Bedrijven

Bedrijven werken flexibeler en sneller

“We zijn door Lizzit veel flexibeler geworden. We kunnen nu veel sneller schakelen. Ik kan nu zelf een advertentie maken en de volgende dag staat hij al in de krant. En net zo makkelijk bestel ik nieuwe fleece jacks voor onze uitzendkrachten.”

Gisela Staal
Abiant

Heb je een hele specifieke wens?

Lizzit ontwikkelt en implementeert regelmatig maatwerk voor onze klanten. Zo kunnen we Lizzit nog beter toespitsen op jouw vragen, behoeften en workflow. We kunnen bijvoorbeeld koppelingen bouwen tussen Lizzit en andere systemen die je al gebruikt. Meer weten? We gaan graag met je om tafel!

Werken met Lizzit: makkelijk, professioneel & bespaart kosten

Contact of Demo?

Wil je meer weten over Lizzit? Of wil je graag een demo? Stuur ons dan direct een bericht.

Begin te typen en druk Enter om te zoeken