Wat is Lizzit?

Als organisatie heb je allerlei communicatiemiddelen en content op de plank liggen. Van foto’s tot vlaggen en van brochures tot beursstands. Samen bewerk, bewaar en deel je ze. Maar.. wie had ook alweer wat? Zoveel mensen, zoveel uitingen, zoveel versies! Hoe hou je het overzicht en blijf je toch flexibel? Met Lizzit!

Lizzit is een online brandportal waarmee je al jouw beelden, bestanden en communicatiemiddelen op één handige plek bewaart, bewerkt én deelt. Hoe je dat precies doet, bepaal je zelf. Door de modulaire opbouw kun je namelijk eenvoudig zelf kiezen van welke Lizzit-mogelijkheden jij gebruik maakt.

Alle Lizzit-modules op een rij:

moduleonlineopmaak

Online Opmaak

modulebeeldbank

Beeldbank

modulecertificaten

Certificaten

moduleexternetoegang

Externe Toegang

emailing email nieuwsbrief

Emailing

modulepdfbladerboek

Bladerboek

modulepdfplus

PDF Plus

modulecatalogus

Catalogus

icoon-sf-zwart

Stockfoto

icoon-ge-zwart

Gebruikers

Wat je ook kiest, voor brandmanagement met Lizzit heb je geen training of aparte software nodig. Je kunt meteen aan de slag! So easy, we love it!

Lizzit en gegevensbescherming

Lizzit is in het bezit van het ISO27001 certificaat. Dit is een standaard die informatiebeveiliging borgt en aangeeft hoe je procesmatig met de beveiliging van informatie omgaat. Dit certificaat heeft als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.

Met het ISO27001 certificaat tonen we aan onze klanten en leveranciers aan dat dat wij serieus met informatiebeveiliging omgaan en dat onze processen geborgd zijn. Het feit dat Lizzit gecertificeerd is, is van groot belang mede gezien de geldende AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Werken met Lizzit: makkelijk, professioneel & bespaart kosten

Contact of Demo?

Wil je meer weten over Lizzit? Of wil je graag een demo? Stuur ons dan direct een bericht.

Begin te typen en druk Enter om te zoeken